S&P 500 Index

 2012.05.07. 20:33

Előző bejegyzésben azt írtam, hogy 1360 alatt nem feltétlen emelkedésre kell berendezkednünk. Na ez most ebben a formában nem igaz. Legalábbis ha nagyon rövid, max. néhány napos távon nézzük. Valahol ez a tőzsdei kereskedés szépsége is, hogy mindig mozgásban van, nem hagyja pihenni az embert... :-)

Az 1400-as szintről relatív nagyobb momentummal elindult lefelé, viszont a 100 napos mozgóátlag (ábrán vastag zöld vonal) jelenleg megfordítani látszik az irányt. Könnyen lehet, hogy ez csak a "szokásos" letörjük a trendet, majd hirtelen visszateszteljük típusú felhúzás lesz csak, viszont jelenleg legalább újból 1400 (1410 közele) a cél.
Ha ezt megcsinálta, folytatjuk...

Frissítés (05.11): nem akart felfelé elindulni, ellenben izmosan beesni sem volt kedve. Jelenleg a 100 napos mozgóátlagon támaszkodik, mely ha kitart, akkor 1390 az elsődleges cél.
Komolyabb csökkenést csak 1340 alatt feltételezzünk. Amíg ez nem jön össze, addig a short felejtős.

Címkék: s&p

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása